Specialist in
Onderhoud - renovatie - restauratie
Van het schilderwerk aan uw woning

Over ons

Schildersbedrijf M. Buitenhuis is van Maarten Buitenhuis.
Maarten heeft 18 jaar werkervaring als schilder en is voornamelijk gespecialiseerd in het schilderen van monumentale panden en het onderhouden van woningen.
Daarnaast heeft hij houtrotherstelwerkzaamheden, reparaties van wanden, behangen, hang en sluitwerk van ramen en deuren, en het plaatsen van glas in deze 18 jaar volledig eigen gemaakt. 

Maarten heeft zijn diploma’s behaald doormiddel van een BBL-opleiding. Nadat hij volwaardig gezel-schilder was geworden, is hij een aantal jaren als voorman en leermeester werkzaam geweest bij een totaal onderhoudsbedrijf. Later is hij bij een bedrijf gaan werken waar ze voornamelijk het restaureren van het schilderwerk aan historische gebouwen onder handen namen. Ook bij dit bedrijf had hij een uitvoerende functie.
Door al deze ervaringen wisten Maarten en zijn vrouw zeker dat hij alle kwaliteiten in zich had, om met zeer goede vakkennis en vakmanschap zijn eigen bedrijf op te kunnen bouwen. 

Maarten werkt samen met meerdere gekwalificeerde schilders die hun vak goed verstaan. Ook zijn er samenwerkingen met andere gespecialiseerde vakmensen, zoals een timmerman of stucadoor. 
Alle werkzaamheden worden met grote zorg uitgevoerd en vervolgens opgeleverd door Maarten.

De volledige administratie wordt verzorgd door zijn vrouw. Zij is ook werkzaam geweest in de schilders branche.

Uw wensen worden uitvoerig met u doorgenomen en in combinatie met ons advies, zult u het mooiste en duurzaamste resultaat krijgen.